Dimax English Dimax Spanish Dimax German/Dutch Dimax Hungarian/Magyar Dimax French/Francais Dimax English Dimax Japanese Dimax Russian Dimax Translations
DVD Red
Átmásolni védett VHS-Filmeket és DVD-ket VHS-re
Megszünt termék
Használja a DVD Red PRO-t mint egy Teljesen felülről Kompatibilis Helyettesítőt

 Általános leírás  SW Eszközök  LetöltésekLetöltések  Fordítások
 Ismertető  Dokumentáció  Kapcsolodó termékek  Email segítség
 Bekötési ábra  Vásárolja meg online  Felhasználhatóság  Garancia

DVD Red a legjobb megoldás eltávolítani Macrovision védelmet és lemásolni bármilyen védett VHS videó kazettát vagy DVD-t VHS-re videómagnóval.
 • Teljesen eltávolítja a Macrovision védelmet
 • Másoljon védett VHS-kazettát és DVD-t VHS-re
 • Összecsatlakoztat DVD-t videómagnóval (VCR)
Általános leírás
Prčbált-e valaha is felvenni valamit védett VHS videó kazettáról vagy DVD-ről VHS-re a videómagnójával (VCR - Video Cassette Recorder)? általában egy torz képet kap periódikusan változó fényerővel míg a képernyő teljesen sötét nem lesz és a kép elveszik. Ez mindazért van mert a legtöbb VHS-en és DVD korongon Macrovision nevű védelem van.

Ismertető
 • Teljesen eltávolítja a védelmet. Garantáljuk hogy nem lesz semmiféle fényerősség- vagy színváltozás
 • A DVD Red hozzá sem nyúl az eredeti videó jelhez. Csak a védelmi kódokat távolítja el
 • Profi Videó Kezelés
  A DVD Red belsejében szakszerű profi videó áramkör van. Magas színvonalú videó feldolgozásra készített, kapcsoló és erősítő IC-kel. A készülék impedancia illesztett védelemmel rendelkezik a be- és kimenetén. Mindez magas színvonalú brilliáns kristálytiszta videójelet szolgáltat az Ön felvevő készülékére.

 • A védelem-eltávolítás teljesen digitális. A DVD Red lelke Micro-processzoros, ami a munkát végzi.
 • A DVD Red automatikusan felismeri a PAL és NTSC videójeleket
  A DVD Red automatikusan képes felismerni a PAL és NTSC videóformákat és beállítja saját magát hogy eltávolítsa a Macrovision-t DVD-ről és VHS-ről, akár PAL vagy akár NTSC videó információ esetén is. Képessé teszi a DVD Red-t régiókódok felismerésére. ( 1. zóna - USA, 2. zóna - Európa, 3. zóna - Kína, 4. zóna - Ausztrália, 5. zóna - Oroszország, és multi-zónák )

 • A DVD Red-t fel tudja használni másolásvédett VHS szalagok VHS-re való átmásolására ( nemcsak DVD-t VHS-re )
 • A DVD Red Composite videó és S-videó jelekkel is müködik egy egyszerű adapteren keresztül.
  A DVD Red eltávolítja a Macrovision-t Composite videó- és S-videó jelről. Az S-videós csatlakoztatáshoz felhasználhatja a mi DVD Red S-videó adapterünket.

 • Az európai modellű DVD lejátszók és VCR videómagnókhoz SCART adaptert használhat
  A DVD Red készüléket SCART be-/kimenetes videó készülékkel való csatlakoztatásához felhasználhatja a mi DVD Red-hoz készített SCART adapterünket.

 • Nagyon könnyű csatlakoztatni és használni
  A DVD Red bekötése nagyon egyszerű. Be kell csatlakoztatnia a tápforrást, a videó bemenetet és a videó kimenetet. A videó bemenet és videó kimenet felcserélhető, ezért ne aggódjon hogy összekeveri a bemenetet a kimenettel.

 • Intelligens Vörös LED Kijelző
  A DVD Red tartalmaz egy intelligens vörös kijelzőt. Ez segít önnek leellenőrizni a csatlakozást és információt ad a bejövő videójelről.

Bekötési Ábra


Dimax küld olyan tápegységet, ami az Ön helyi AC konnektorával kompatibilis. Ha Ön saját transzformátort akar használni, akkor vegye biztosra hogy megfeleljen a következő előírásokkal. Tápegység Adapter Részletei
Tápegység Adapter Részletei
Bemeneti feszültség 110-120V vagy 220-240V
Kimeneti feszültség 7-12V
Kimeneti áramerősség 50mA (vagy több)
Polaritás Pozitív belül (+)
Dugasz-típus DC-hengeres 5.2x2.1mm


Dokumentáció
Felhasználhatóság
 • Átmásolni védett DVD-t vagy VHS-t VHS-re
 • Bemenet VCR-on keresztül
 • Transmitter (adó)
 • Lejátszó
Email Segítség (angolul)
Vásárolja meg online
Mielött megrendel vegye biztosra hogy a megfelelő terméket választotta A DVD Red amit vásárolni fog most a felvétel-készítő gépek közül csak a videómagnóra (VCR) müködik. Ha Ön DVD-felvevőt, videó felvevő kártyát fog használni, vagy tervezi hogy a jövőben DVD-felvevőt vásárol, akkor önnek a következőre lesz szüksége: DVD Red PRO.


Típusszám Raktárkészleti státusz ár Vásároljon most
DVD Red egyes számú árucsomag
Tartalma DVD Red készülék, használati utasítás, tápegység és két videó kábel
Megszünt termék
Használjon DVD Red PRO-t mint teljesen kompatibilis helyettes?tőt
DVD Red kettes számú árucsomag
Ingyenes postázás a világ minden tájára. Tartalma DVD Red készülék és használati utasítás


Garancia
A DVD Red termékeket Dimax feltételek nélkül garantálja. Ha a DVD Red nem az Ön elvárása szerinti, akkor egyszerűen küldje vissza a sértetlen terméket 60 napos próbaidő alatt az eredeti vásárlási nyugtával ahhoz a forgalmazóhoz, akitől a terméket vette és az Ön pénze tüstént vissza lesz térítve. A visszatérítés nem foglalja magában a postai költségeket. Ugyancsak kérheti az elromlott (nem tökéletesen működő termék) újjal való kicserelését. Ez a garancia csakis szabályszerű használatra és karbantartásra vonatkozik és azonnal felmondatik ha a terméket nem megfelelően használja, elhanyagolja, kárt tesz benne, módosítja, vagy nem Dimax által javítja.

Hasonló vagy Kapcsolatos Termékek
 • Grex
  átmásolni védett DVD-t vagy VHS-t DVD-re és VHS-re, felvenni védett TV csatornákat, számítógépen tárolni védett VHS-t és DVD-t, összekötni bármilyen Macrovision-ra érzékeny készüléket.

 • DVD Red PRO
  A DVD Red PRO lehetővé teszi hogy átmásoljon védett DVD-t és VHS-t DVD-re DVD-felvevővel vagy PC videó felvevő kártyával. Legyen óvatos hogy a megfelelő terméket válassza ki. Csak a DVD Red PRO (és Grex) működik DVD-felvevőkkel és videó felvevő kártyákkal. Ugyanakkor DVD Red PRO (és Grex is) tudja mindazt amire a DVD Red képes és felhasználható védett DVD/VHS-nek VHS-re való felvételéhez is.

 • S-videó Adapter
  A DVD Red-hoz való S-videó Adapterrel S-videó kapcsolatot létesíthet. Képes lesz a DVD Red-t az Ön DVD vagy VCR lejátszójának és videómagnójának S-videó kimenetéhez és S-videó bemenetéhez kötni.
            Copyright DIMAX 2002-2012