Dimax English Dimax Spanish Dimax German/Dutch Dimax Hungarian/Magyar Dimax French/Francais Dimax English Dimax Japanese Dimax Russian Dimax Translations
SCART Adapter
SCART Adapter DVD Red és DVD Red PRO számára
Rendelje meg most
 Általános leírás  SW Eszközök  Letöltések  Fordítások
 Ismertető  Dokumentáció  Kapcsolodó termékek  Email segítség
 Bekötési ábra  Vásárolja meg online  Felhasználhatóság  Garancia

A SCART adapter lehetővé teszi a DVD Red PRO-t vagy DVD Red-t különböző tipusú európai videó készülékekhez csatlakoztatni SCART bemenettel és/vagy kimenettel
Általános leírás
A Scart (Syndicat des Constructeurs d'Appareils Radiorecepteurs et Televiseurs) csatlakozó kombinált hang és videó csatlakozásokra használt. A csatlakozó úgy is ismert mint Pertitel csatlakozó vagy Euroconnector. A SCART csatlakozó egy fizikai és elektromos oda-vissza csatlakoztatás két audió-vizuális készülék között, mint például TV, DVD-lejátszó, DVD-felvevő vagy videómagnó. Minden készüléknek van egy 21 bemenetes anya-csatlakozásos felülete. (A 21. tű valójában nem egy összeköttetés, hanem leföldelő kapcsolat.) Sztereó hang, Composite videó és vezérlőjelek haladnak mindkét irányban. Manapság a legtöbb új TV, DVD készülék és videómagnó az európai és más országokbeli kereskedelemben, ahol PAL videó szabványt használnak, el van látva SCART csatlakozóval.
A Dimax által szolgáltatott SCART adapterrel a DVD Red-t vagy a DVD Red PRO-t összekötheti bármilyen videó készülékkel, ami SCART-al rendelkezik. A mi SCART adapterünk egy általános célú adapter, amit fel lehet használni más, nemcsak Dimax termékekhez is.

Ismertető
 • Csúcsminőségű SCART adapter garantált kiváló videó és hang jelekkel
 • Kiválasztható Bemenet Kimenet
  A SCART adapteren van egy húzhatós beállító, amivel kiválaszthat SCART kimenetet RCA-ra és S-videó csatlakozóra, vagy RCA és S-videó csatlakozókat SCART bemenetre.

 • Egyidejűleg biztosít RCA videó-, RCA bal és jobb csatornás hang-, S-videó csatlakozásokat

Bekötési ábra
Email segítség
Vásárolja meg online

Típusszám Raktárkészleti
státusz
Ár Vásároljon most
SCART Adapter
A postai költségeket magunkra hárítjuk a DVD Red vagy DVD Red PRO-val együtt megrendelve*
Raktáron van $4.90 USD

Ha azután döntötte el hogy vásárolna SCART adaptert miután már megvette a DVD Red-t vagy DVD Red PRO-t, semmi probléma. Mi akkor is képesek vagyunk ezen adaptert ingyen postázni.

Garancia
A DVD Red-hoz és DVD Red PRO-hoz való SCART adaptert Dimax feltételek nélkül garantálja. Ha az adapter nem az ön elvárása szerinti, akkor egyszerűen küldje vissza a sértetlen terméket 60 napos próbaidő alatt az eredeti vásárlási nyugtával ahhoz a forgalmazóhoz, akitől a terméket vette és az ön pénze tüstént vissza lesz térítve. A visszatérítés nem foglalja magában a postai költségeket. Ugyancsak kérheti az elromlott (nem tökéletesen működő termék) újjal való kicserelését. Ez a garancia csakis szabályszerű használatra és karbantartásra vonatkozik és azonnal felmondatik ha a terméket nem megfelelően használja, elhanyagolja, kárt tesz benne, módosítja, vagy nem Dimax által javítja.

Hasonló vagy Kapcsolatos Termékek
 • Grex
  Átmásolni védett DVD-t vagy VHS-t DVD-re és VHS-re, felvenni védett TV csatornákat, számítógépen tárolni védett VHS-t és DVD-t, összekötni bármilyen Macrovision-ra érzékeny készüléket.

 • DVD Red PRO.
  A DVD Red PRO lehetővé teszi önnek hogy átmásoljon védett DVD-t és VHS-t DVD-re DVD-felvevővel vagy PC videó felvevő kártyával.

 • DVD Red
  Copy any protected DVD or VHS (Video Cassette) to VHS

 • S-Video Adapter
  A DVD Red-hoz való S-videó Adapterrel S-videó csatlakozást tehet. ön képes lesz a DVD Red-t összecsatlakoztatni az ön DVD vagy VCR lejátszó- és videómagnója S-videó kimenetével és S-videó bemenetével.

            Copyright DIMAX 2002-2012